Nieuwe samenwerking met Digital Realty in Nederland

Nieuws

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐞𝐭 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐑𝐞𝐚𝐥𝐭𝐲 𝐢𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝
We zijn trots om aan te kondigen dat onze collega's bij Batenburg IAS de ondersteuning en tweedelijns support voor het Iconics-systeem bij Digital Realty in Nederland gaan verzorgen. Batenburg IAS gaat meerdere datacenters ondersteunen, waaronder een datacenter met een energieverbruik van meer dan 35 MWh. Het totale beheer omvat meer dan 2 miljoen datapunten, wat essentieel is voor het monitoren en optimaliseren van de energieprocessen binnen deze locaties.

Met het SCADA-pakket ICONICS krijgt Digital Realty inzicht in het energieverbruik en de statussen van alle installaties binnen de datacenters, en kunnen individuele klanten hun eigen verbruik monitoren. Dankzij deze inzichten kunnen niet alleen de operationele kosten inzichtelijk worden gemaakt en verlaagd, maar wordt ook bespaard op energierekeningen en bijgedragen aan milieuduurzaamheid door het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

Deze voordelen en inzichten zijn niet alleen relevant voor datacenters, maar voor elke industriële klant. Onze collega's bij Batenburg IAS helpen bedrijven om hun energiebeheer te verbeteren, prestatieproblemen snel op te lossen met realtime gegevens en uiteindelijk een duurzamere en efficiëntere bedrijfsvoering te realiseren. Meer weten? Neem dan contact op met onze collega Thomas Schipper!

Sitemap