Over ons

Batenburg Bellt is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering voor onder andere de (petro)chemie, pharma, infra, olie & gas en food & beverage. De onderneming richt zich op complexe industriële processen met toepassing van hoogwaardige automatisering, alsmede geavanceerde informatiseringsoplossingen.

Langdurige klantrelaties staan centraal bij Batenburg Bellt. Met ruim 120 medewerkers werken we vanuit vier verschillende landen (Nederland, België, Spanje en Oostenrijk) aan projecten voor deze klanten.

 

Onze werkwijze

Bij een totaaloplossing hoort een totaalaanpak, van het allereerste begin tot product-uitfasering. Wij vertalen een totaalaanpak op diverse manieren. Over de totale lifecycle, inclusief ontwikkeling van het systeem, zetten we dezelfde mensen in.

Wij werken, met totaalprijzen voor het gehele traject, zoveel mogelijk op basis van vaste prijs. De gehele scope van het project kan door ons geleverd worden: procesautomatisering, procesinformatisering, hardware, software en installatiewerkzaamheden.

 

Onafhankelijkheid

In een dynamische en uitdagende wereldwijde industrie zoals olie & gas, is het belangrijk om kosten te beheersen en waarde te maximaliseren. Door de technologie en automatiseringsmogelijkheden die vandaag de dag beschikbaar zijn, is het mogelijk om verbeteringen door te voeren in de productie. Dit vertaalt zich in verhoogde efficiëntie en productiviteit. Met onze kennis en ervaring binnen de automatisering en olie- en gasindustrie helpen we u graag concurrerend te blijven in een dynamische markt.

Op het gebied van wet- en regelgeving en standaardisatie zijn we uiteraard niet onafhankelijk. Hier conformeren we aan de strengste normen en hanteren we de internationale standaards.

Sitemap