Food & beverage

Productiezekerheid is essentieel voor elke producent. Daarnaast stelt de overheid aan voedings- en genotsmiddelen steeds hogere eisen. Social media maken leveranciers steeds kwetsbaarder voor ervaringen van klanten. Deze trends zetten onverminderd door. Imago, hygiëne, kwaliteit en traceerbaarheid staan daarbij centraal. Wij kennen de industrie. Onze slimmere automatisering zorgt voor een betrouwbaar, maar toch flexibel productieproces, van de productontvangst tot en met de bereiding en verpakking. Onze integrale MES-oplossingen worden wereldwijd door onze klanten toegepast om de productie te ondersteunen en traceerbaar te maken, zodat men antwoord kan bieden op de toenemende externe druk.

We helpen u op veel gebieden vooruit: industriële automatisering, business continuïteit, betere traceerbaarheid, cybersecurity, energie-efficiëntie, resource efficiency of voedselveiligheid. Onze techneuten verdiepen zich in uw processen, installaties, gedachtegang en wensen.

Meer informatie?

Wij staan voor veiligheid en hygiëne
Onze kracht

Onze kracht

Met onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij een betrouwbare partner. Onze proceskennis sluit naadloos aan op de kennis van uw procestechnologen. Wij houden onze softwareoplossingen voor traceerbaarheid en contaminatiecontrole te allen tijde up-to-date. Dat geldt ook voor de HACCP-eisen en materiaalkennis van kabels, tubing, schakelkasten, etc.
En… wij leveren niet alleen, wij staan ook garant voor kwalitatief onderhoud.

Kennis van de industrie

Onze slimmere automatisering zorgt voor een betrouwbaar, maar toch flexibel, productieproces van de productontvangst tot en met de bereiding en verpakking. Onze integrale MES-oplossingen worden wereldwijd door onze klanten toegepast om de productie te ondersteunen en traceerbaar te maken, zodat men antwoord kan bieden op de toenemende externe druk. Zo ook in de diervoeder industrie. Met onze kennis geven wij adviezen op gebied van automatiserings- en elektrotechnische oplossingen. Denk hierbij aan consulting, proces control systemen, MES, tracking & tracing, advanced planning, route planning, OEE en energiemanagement. Ook hebben we een 24/7 service- en onderhoudsdienst waar je altijd van op aan kunt.

We zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Of het nu gaat om meng-, nat- of droogvoer voor dieren, premix en vloeistoffen, restproducten of mestverwerking.


Voedselveiligheid

Als producent van voedingsmiddelen wilt u productieprocessen volledig controleren en zeker weten dat u hygiënisch werkt. Wij kennen de vraagstukken in deze branche: receptuur, tracking en tracing, contaminatie controle, HACCP, etc.

Tracking & tracing

Vanaf 2005 moeten bedrijven binnen de voedingsmiddelenindustrie in het bezit zijn van een traceerbaarheidssysteem. Wij leveren softwareoplossingen voor producttraceerbaarheid (tracking & tracing) waarmee de impact van een eventuele terughaalactie (recall) aanzienlijk wordt beperkt. Tevens leveren wij softwareoplossingen voor contaminatiecontrole.

HACCP

Door de jarenlange ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op de hoogte van de hygiëne-eisen die gesteld worden aan installaties binnen deze industrietak en het werken in fabrieken die voedingsmiddelen produceren. Het werken in restricted areas en HACCP-voorschriften zijn zaken waar wij dagelijks mee te maken hebben. Wij weten de juiste keuzes te maken met betrekking tot materiaal en uitvoering van kabelladders, kabels, tubing, (schakel)kasten, wartels, etc. waardoor onze installaties hygiënischer zijn en goed bestand tegen reinigingsmiddelen.

CIP

Ten behoeve van de automatische reiniging van tanks, leidingen, procesinstallaties en machines hebben wij al tientallen besturingsinstallaties geleverd voor CIP-sets.

Lees meer over

Sitemap