Over ons

Batenburg IAS is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een innovatieve onderneming welke gespecialiseerd is in het ontwerpen en implementeren van automatiseringssystemen voor de industrie en infratechniek. Wij zijn ons gaan focussen op industriële automatisering. We realiseerden ons dat er een gat in de markt was ontstaan in met name de voedingsmiddelen industrie. Een groot deel van onze relaties bleken geen goede vaste automatiseringspartij (meer) te hebben.

In 2006 heb wij besloten om Batenburg IAS uit te bouwen tot een volwassen bedrijf omdat de markt erg enthousiast reageerde op onze aanpak. Het bleek dat  de diepgaande kennis van de  systemen en processen, de klantbehandeling  en de geleverde oplossingen onderscheidend waren ten opzichte van de concurrentie wat  leidde tot de toekenning van het predicaat “Certified Premium Partner” door ABB. Mede door het partnership met ABB zijn we gestaag gegroeid, we kregen daardoor ook steeds meer kansen bij openbare aanbestedingen van projecten bij onder andere waterschappen. Ook daar bleek dat we onderscheidend waren ten opzichte van onze concurrenten. Dit onderscheid spitst zich met name toe op de kwaliteit van de oplossingen die we leveren en de bijbehorende aandacht voor de klant.

Missie

Batenburg IAS optimaliseert de prestaties van haar opdrachtgevers in de industrie en infratechniek door als specialistisch partner op te treden bij het ontwerpen, realiseren, onderhouden én beheren van procesbesturingssystemen.

Visie

Batenburg IAS wil een efficiënte en betrouwbare partner zijn die streeft naar een duurzame relatie met zowel regionale als (inter)nationale opdrachtgevers. Voor ons huidige en toekomstige personeel wil IAS een aantrekkelijk werkgever zijn. Een organisatie waar je graag (voor) werkt. Verbonden met energieke mensen met passie en oog voor innovatieve oplossingen.

Smarter focus, brighter tomorrow

Sinds 24 augustus 2015 is Batenburg IAS onderdeel van Batenburg Techniek, maar sinds jaar en dag zijn wij al vertrouwd met het maken van de verbinding tussen elektromechanische techniek, industriële processen, (besturings)software, slimme producten en uiteindelijk slimme(re) bedrijven. Vanuit langdurige klantrelaties wordt gewerkt met een creatief oplossingsvermogen en een energieke werkhouding aan succesvolle projecten.

 

We zijn gecertificeerd partner van ABB

Sitemap