Onze meerwaarde

 

Procesautomatisering is een complex specialisme waar vele disciplines aan te pas komen. Onze hoog gekwalificeerde en ervaren Batenburgers onderscheiden zich in de markt door domeinkennis van klanten en door onze kernwaarden: dichtbij, creatief en energiek.

Zo mogen we om de volgende redenen al jarenlang voor vele professionele relaties werken:

  • We hebben focus. Met gedogen en branche specifieke proceskennis zijn we beter in staat om voor u het ideale proces te bedenken en te automatiseren. Resultaat: we ontwikkelen on time, on budget, first time right en leveren een serieuze bijdrage aan de optimale procesefficiency wat leidt tot een positieve business case voor u!
  • We zijn gepassioneerd, willen uw proces echt tot in detail snappen en gaan voor de beste denkbare procesvoering;
  • We automatiseren het proces in de breedte en creëren geen hapklare deeloplossingen die weliswaar minder kosten maar het proces frustreren en de beheerkosten at the end onnodig hoog maken;
  • We rapporteren compact, tijdig en gebruiksvriendelijk over de voortgang van de projecten. U bent volledig in control en voorkomt vervelende verrassingen achteraf;
  • We beschikken over een uiterst betrouwbare testmethodiek, geen technische verrassingen tijdens en na de implementatie.

 

Sitemap